sunnuntai 13. marraskuuta 2016

BLOGIPÄIVÄKIRJA VKO 45


BLOGIPÄIVÄKIRJA VKO 45

7.11.2016 Maanantai

Aamulla fysiikassa tehtiin aurinkolaseista ja niiden heijastuksista tehtäviä ja tehtiin laser tehtävää ja vastasimme opettajan kysymyksiin aurinkolaseista ja lasereista. Seuraavaksi meillä oli englantia jossa teimme 'minä parturi-kampaajana' tehtävää jossa tehdään unelmien asiakaspalvelija tyyppiä.

8.11.2016  Tiistai

Äidinkielen tunnilla saimme kaikki asiakirjat vihdoin ja viimein valmiiksi. Matikassa saimme lisää tehtäviä ja ei me sen enempää niihin koskettu. Yksi ryhmistä oli järjestäny yrittäjän Salon Alfasta  kertomaan meille yrityksestään ja alasta. Tieto mikä tuli yrittäjältä oli hyödyllistä ja mielenkiintoista. Loppu päivä sitten juteltii luokan asioista.

9.11.2016 Keskiviikko

Aamu lähti käyntiin matikan tunnilla jossa aloitimme saatuja matikan tehtäviä, jossa piti selvittää paljonko menee aineita hiusten värjäykseen/pesuun sekä permanenttiin. Äidinkielessä teimme meijän asiakaspalvelu hahmoa. Lopuksi meille tuli Merinellistä sekä yksi työntekijä kertomaan yrityksestä meille.

10.11.2016 Torstai

Aamu lähti käyntii fysiikalla lkun tarkistettiin tehtäviä  ja arvioimme ryhmän jäseniä ja anoimme niille arvioit opiskelusta. Englannin tunnilla meille kerrottiin että tiistaina pitää olla valmis video asiakaspalvelun hyvistä ja huonoista asiakaspalvelusta. Teimme siitä käsikirjoituksen valmiiksi. Kuvaamme sitä ensiviikolla ja tulee aika kiirjo kun on vain 3 päivää aikaa..

11.11.2016 Perjantai

Aamulla laskimme matikassa viimeksi keskeen jäänneitä tehtäviä. Iltapäivällä saimme asiakaspalvelija ukon valmiiksi! Vihdoin! Suunnittelimme myös joulutoria...

 Viikko oli jotenkin tosi laiska, mutta saatiin aika paljon kumminkin tehtyä. Parantavaa on








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LEIKKAUKSEN SYVENTÄVÄ- KURSSI

LEIKKAUKSEN SYVENTÄVÄ- KURSSI Meillä alkoi hiustenleikkauksen syventävä kurssi, jossa käymme läpi kaikki hiustenleikkauksen perus jut...