maanantai 21. marraskuuta 2016

BLOGIPÄIVÄKIRJA VKO 46


Blogipäiväkirja vko 46


14.11.2016 Maanantai

Aamulla meillä oli fysiikkaa ja teimme ruuasta ja aisteista tehtäviä. Seuraavaksi meillä oli englantia ja kuvattiin videota hyvästä ja huonosta asiakaspalvelusta. Saimme sen kuvattua ja kaikki on helpottuneita, koska oli vähän stressiä siitä että saadaanko se ajoissa valmiiksi. Sen jälkeen  meillä oli äidinkielenkoe joka meni minun mielestä ihan hyvin vaikka joutuikin kirjoittamaan paljon.. Päivän lopuksi meillä oli ryhmänohjaustunti jossa keskusteltiin työssäoppimis paikasta ja sellaisesta mikä siihen liittyy..

15.11.2016 Tiistai

Äidinkielessä heti aamusta teimme hakemuksen ja CV:n, alku hankaluuden jälkeen pääsin vauhtiin ja lopuksi oli ihan helppoa tehdä ne. Osa matikan tunneista meni CV:n tekemisessä joten emme tänään tehnyt yhtään matikkaan liittyen. Loppupäivä 'Minä parturi-kampajana' tunnilla näytimme opettajalle meidän blogipäivityksiä.

16.11.2016 Keskiviikko


Aamulla tehtiin puuttuvat ja osalla keskeen jäääneitä yksilötehtäviä. Klo 13.30 meille tuli Tanglesta yrittäjä kertomaan alasta. Meillä tuli yrittäjä Kari Hartman Salon Headlinesta. Olimme aikaisemmin keksineet kysymyksiä hänelle esim. milloin yritys on perustettu, mistä nimi tulee yms. Saimme paljon hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa. Vierailu oli todella hyödyllinen ja mukava.

17.11.2016 Torstai


Aamulla meillä oli fysiikkaa jossa opettajamme käski meidän katsoa jotain dokumenttia. Katsoimme dokumenttia joka kertoo vankiloista. Matikan tunnilla opettaja tarkisti tehtävämme ja katsoi että kaikki ovat ne tehneet. Myös annoimme ryhmällemme ja toisillemme numerot matikan opiskelusta. Meillä ei ollut enään mitään tekemistä joten lähdimme koulusta aikaisemmin kotiin.

18.11.2016 Perjantai

Olimme ryhmämme kanssa päättäneet pitää vapaapäivän, koska olimme saaneet perjntain tehtävät tehtyä eikä meillä ollut niissä aineissa enää mitään tekemistä.



1 kommentti:

  1. Viimeisessä oppimispäiväkirjan päivityksessä kerro enemmän, mitä olet oppinut?

    VastaaPoista

LEIKKAUKSEN SYVENTÄVÄ- KURSSI

LEIKKAUKSEN SYVENTÄVÄ- KURSSI Meillä alkoi hiustenleikkauksen syventävä kurssi, jossa käymme läpi kaikki hiustenleikkauksen perus jut...