perjantai 4. marraskuuta 2016

blogipäiväkirja vko 44

BLOGIPÄIVÄKIRJA VKO 44


31.10.2016 Maanantai

Aamu lähti käyntiin fysikkalla jolloin tutkittiin lamppuja ja niiden hintoja. Myös kuinka paljon menee vettä kun käy suihkussa. Seuraavaksi oli englantia jossa tehtiin edellisellä tunnilla jääneitä tehtäviä loppuun. Päivän lopuksi Goldwellin edustaja Riku tuli esittelemään meille Goldwell yritystä ja siitä miten pystyy tilaamaan häneltä tuotteita.


1.11.2016 Tiistai

Aamu lähti käyntiin äidinkielestä jossa tehtiin ryhmän kanssa erilaisia asiakirjoja. Niitä oli kiva tehdä.. Parin tunnin äidinkielen jälkeen alkoi matikka jossa laskimme vähän haastavia prosentti laskuja ryhmässä. Mutta kyllä sitten onnistuin ja ymmärsin laskut loppu tunnista. Matikan jälkeen meillä oli 'minä parturi-kampaajana' tunti jossa meille tehtiin terveyskysely nuuskan käytöstä. Sitten menimme koko luokka istumaan luokan keskelle ja juteltiin vähän että miten on nyt mennyt nämä opiskeluviikot ja jokaisen piti omasta ryhmästä päättää henkilö joka ansaitsee 'kolmehelmeä' eli on esim. ahkerin yms.


2.11.2016 Keskiviikko

Aamulla oli matikkaa jossa ryhmämme jatkoi prosenttilaskujen laskemista. Äidinkielessä jatkoimme myös asiakirjojen tekemistä ja iltapäivällä meille tuli hairlekiinistä Marja esittelemään yritystä ja hiusalaa.


3.11.2016 Torstai

Aamulla jatkoimme fysiikan opiskelua ja aiheena oli miten esim. lämpö vaikuttaa hiusten rakenteeseen ja miten UV-valo vaikuttaa.. Seuraavaksi meillä oli englantia jossa harjoittelimme kasvon osia ja työvälineitä, myös asiakaspalvelu tilanteita käytiin englanniksi läpi. Päivän lopuksi yksi ryhmistä esitteli hyvistä asiakaspalvelusta ja työehtosopimuksesta olevan esityksen...


4.11.2016

Aamulla alko matiikan tunti mutta ryhmän kanssa tehtiin äidinkielen tehtäviä koko päivän. Viimeisellä tunnilla tehtiin 'unelma asiakaspalvelija' tehtävää ja teimme myös työselostuksen ja teimme blogiin äidinkielen tehtävän työkärrystä postaus.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LEIKKAUKSEN SYVENTÄVÄ- KURSSI

LEIKKAUKSEN SYVENTÄVÄ- KURSSI Meillä alkoi hiustenleikkauksen syventävä kurssi, jossa käymme läpi kaikki hiustenleikkauksen perus jut...